image-413298-Lok2-d3d94.jpg
image-412786-444-8f14e.jpg
Winst op Hamme na strafschop

KFC VW Hamme - KVV Zelzate 0-1

Terwijl de beloften aangevuld met de afvallers van de Fanion 2-2 speelden bij Evergem 2020, mede door doelpunten van Lauden Decorte en Kadir Altintas, pakte de Fanion de volle buit bij de één reeks lager spelende Vigor Wuitens. De ruststand was ook de eindstand na een strafschop.

KVV: Fréderique De Vleesschauwer (46' Robbe Trouvé), Pieter Grootaert (72' Preben Van Wesemael), Simon Lanckman (46' Semih Ede), Tars Notteboom (46' Richard Antwi-Manu)), Ennio Martens (72' Simon Lanckman), Doran Mertens (46' Roy Broeckaert), Nicolas Van Buyten (72' Emmanuel Annor), Sander Van Cauwenberg (72' Doran Mertens), Emmanuel Annor (46' Stijn Cools-Ceuppens), Emmanuel-Kofi Nyarko en Preben Van Wesemael (46' Jens Vandenhende).
Doelpunten: 21' Mertens via strafschop

De partij zat tot halfweg de eerste helft op slot, Van Buyten werd foutief gestopt in de strafschopzone, Mertens zette vanop de strafschopstip de thuisdoelman op het verkeerde been. Zelzate bleef de wet dicteren maar echt uitgespeelde kansen kwamen er niet uit. Een kwartier voor tijd was Antwi-Manu te verrast toen hij alleen voor de thuisgoalie werd afgezonderd en op hem besloot. Zelzate speelde beheerst en bleef de wedstrijd controleren al kwamen er geen doelpunten meer uit..
KVV neemt de maat van Cappellen

KVV Zelzate - R. Cappellen FC 4-1

KVV zette in zijn derde voorbereidingswedstrijd een sterke prestatie neer. Cappellen kwam op voorsprong maar nog voor de rust stonden de bordjes gelijk. In een sterkte tweede helft nam KVV de maat van Cappellen, uitkomend in de B-reeks.

KVV: Fréderique De Vleesschauwer, Stijn Cools-Ceuppens (46' Emmanuel-Kofi Nyarko), Pieter Grootaert (46' Emmanuel Annor), Simon Lanckman (46' Tibo Franki), Tars Notteboom, Nicolas Van Buyten (65' Simon Lanckman),  Sander Van Cauwenberg (65' Pieter Grootaert), Jens Vandenhende (65' Roy Broeckaert), Preben Van Wesemael (46' Ennio Martens), Roy Broeckaert (46' Doran Mertens) en Richard Antwi-Manu.
Doelpunten: 9' De Wilde 0-1, 27' Grootaert 1-1, 59' en 83' Mertens 2-0 en 3-0 via strafschop, 85' Broeckaert 4-1

Heel volwassen partij van een bijwijlen sterke thuisploeg tegen de bezoekers die uitkomen in de B-reeks van de tweede afdeling. Het eerste kwartier was voor de bezoekers die niet onverdiend op voorsprong kwamen: na een snelle omschakeling op links verlengde bezoeker De Wilde de laterale voorzet voorbij De Vleesschauwer. KVV verzette succesvol de bakens en Grootaert bracht KVV verdiend op gelijke hoogte aan de tweede paal. Na de rust gingen de groenhemden, ondanks de vele vervangingen, door op hun elan. Mertens met twee doelpunten, waaronder één strafschop en één beaty na voorbereidend werk van Nyarko, bracht Zelzate op 3-1, in de slotfase maakte Broeckaert zijn derde van deze voorbereiding wat toch wel een afgetekende overwinning opleverde voor KVV.
KVV pakt punt in tweede oefenduel

SK Lochristi - KVV Zelzate 2-2

In de tweede voorbereidingswedstrijd pakte KVV verdiend een punt. Voor de rust scoorde Roy Broeckaert via strafschop maar na de rust herstelde de thuisploeg het evenwicht. De groenhemden pakte opnieuw de voorsprong via een carambolle-doelpunt maar uiteindelijk maakte Lochristi, ook al vanop de stip, de gelijkmaker.

KVV eerste helft: Fréderique De Vleesschauwer, Jens Vandenhende, Simon Lanckman, Nicolas Van Buyten, Pieter Grootaert, Sander Van Cauwenber, Tars Notteboom, Preben Van Wesemael, Richard Antwi-Manu, Stijn Cools-Ceuppens en Roy Broeckaert.
KVV tweede helft: Robbe Trouvé, Benjamin De Bremme, Jens Vandenhende (73' Alan Bokungu), Simon Lanckman (73' Floris Criel), Doran Mertens, Nicolas Van Buyten (73' Emmanuel-Kofi Nyarko), Sander Van Cauwenberg (73' Pieter Grootaert), Tars Notteboom (73' Lauden Decorte), Preben Van Wesemael (78' Richard Antwi-Manu), Quinten Van Buynder en Tibo Franki.
Doelpunten: 41' Broeckaert via strafschop 0-1, 76' Vandekerckhove 1-1, 79' Decorte 1-2 en 84' Speltdooren via strafschop 2-2

In deze uiterst genietbare en sportieve wedstrijd pakte elke ploeg een punt. KVV kwam vier minuten voor de rust op voorsprong toen Broeckaert een strafschop, na fout op Notteboom, benutte. Op slag van rust miste Melens (overgekomen van Sint-Niklaas) onbegrijpelijk voor een leeg doel. Zelzate had het overwicht voor de rust, na de onderbreking herstelde Lochristi het evenwicht. Scoren duurde echter tot een kwartier voor tijd toen Vandekerckhove aan de tweede paal binnentikte. KVV kwam drie minuten later op voorsprong: op de counter mikte Nyarko op de paal, ook de rebound werd door Antwi-Manu op de andere paal gemikt, youngster Decorte (17), die al een volle wedstrijd met de beloften had gespeeld, mikte wel in doel. In de slotfase benutte Speltdooren ook een strafschop na fout van Bokungu.

image-381322-3003hln-16790.jpg
image-388407-2020-04-15_-_hln-d3d94.w640.jpg